He, jij daar!

Allereerst: wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Je vraagt je vast af wie er achter de website zit, en daarom zal ik maar gauw beginnen om mezelf voor te stellen aan jou. Mijn naam is Karima. Ik ben een geboren en getogen (trotse) Amsterdammer, studente en net als de meeste mensen gek op eten! Je kan mij wakker maken voor … Heel veel dingen. Ik lust bijna alles 😉 Verder houd ik ontzettend veel van lezen en heb ik een grote liefde voor schrijven.
Een aantal jaar geleden kampte ik zelf met ondergewicht en na veel lezen en experimenteren heb ik de ultieme manier gevonden om met gezonde voeding aan te komen. Ik kwam na mijn proces met veel vrouwen in contact die met hetzelfde probleem liepen. Wij maakten dan vaak een WhatsApp groep aan en ik deelde dan maandenlang mijn tips met hen. Leuk, maar ik kon mijn WhatsApp na een tijd niet fatsoenlijk openen, omdat ik tientallen groepen had met ontelbare berichten.
Omdat ik tijdens mijn reis geen platform kon vinden die mij op weg kon helpen, wilde ik die wel creëren om andere vrouwen te helpen en mijn verhaal en reis met hen te delen. Zo is de Facebookgroep ‘Get fat with me’ een aantal jaar geleden ontstaan. Al mijn tips en tricks deel ik al een lange tijd op dit platform en dit is in korte tijd geëxplodeerd tot het platform voor de vrouw die kampt met ondergewicht. Vrouwen kunnen hier openhartig zijn en hun vragen en problemen delen. Deze hechte, gezellige en behulpzame groep groeit met de dag en daarom werd het ook eens tijd voor een mooie website.
Het probleem van ondergewicht is onderbelicht en vrouwen hebben geen plek om informatie hierover te lezen of andere vrouwen te ontmoeten die met hetzelfde probleem lopen. Dit is een eerste stap die ik zet en hoop met deze website vrouwen met dit probleem te bereiken, inspireren en te motiveren. 
En nu genoeg over mij, haha. Heel veel leesplezier! Ik hoop dat je leert en geniet van de content op de website. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, laat dan vooral een berichtje achter. Daar maak je mij heel blij mee!
 
Liefs,
Karima
RSS
Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram