Tessa

Hi allemaal!

Ik heb toen ik jonger was altijd periodes gehad waarin mijn gewicht erg schommelde. Tot ik in 2018 een eetprobleem ontwikkelde en daardoor alleen maar afviel. Ik viel in anderhalve maand 10 kilo af, en zelfs dat was nog niet genoeg voor mij om de knop om te zetten dit aan te pakken.

Eind 2018 is er bij mij eindelijk een knop omgegaan, die ervoor zorgde dat ik zó graag op gewicht wilde komen. Hoe makkelijk het afvallen ging, hoe moeilijk het aankomen werd voor mij. Hoe kan dit toch? Ik eet alles wat ik wil en toch kom ik niet aan.
Ik heb allerlei dingen opgezocht op het internet over aankomen en ontdekte de community ‘Get fat with me’ op Facebook waarin tips werden uitgewisseld. Ik heb hier gebruik van gemaakt en ben begonnen met het eten van voedsel waar veel calorieën in zitten, maar wat tenslotte ook goed is voor je. Ik ben begonnen met sporten met gewichten. Hierbij legde ik vooral de focus op de onderkant van mijn lichaam.Ik sport nu 6 dagen per week, en soms wel 2 keer op een dag. Mijn lievelingsoefening? Squats! Ik hou van deze oefening, want het resultaat wat je daarvan krijgt: love it!
Mijn tip voor het trainen, begin rustig en belast je lichaam niet te veel! Hoe beter je begint, en hoe vaker je gaat trainen, des te sneller je lichaam hieraan went en kan je lichaam ook meer aan!
Ik gebruik geen shakes of andere hulpmiddelen. Doe het alleen met trainen en veel eten. Ik ben in twee maanden tijd 12 kilo aangekomen. .  .  .
Als ik een goede dag heb, waarop ik goed eet, ziet het er als volgt uit:
Ontbijt: Milde kwark met muesli en noten, met daarover heen honing. En een glas drinkontbijt.
Voor onderweg naar school een stuk fruit.
Lunch: 4 bruine boterhammen met boter vleeswaren.
Tussendoor: De dingen die ik lekker vind, of crackers etc.
Avondeten: Eet ik wat we die avond gekookt hebben, vooral veel pasta!
En later op de avond ook gewoon iets waar ik zin in heb.
Dat was mijn verhaal. Ik hoop dat ik je heb mogen motiveren om ook de knop om te zetten. 
Don’t wish for a good body, work for it!!
Liefs,
Tessa
Follow by Email
Facebook
Instagram