He, jij daar!

Wie ben ik?
Allereerst: wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Karima. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer, studente en net als de meeste mensen gek op eten! Je kan mij wakker maken voor … Heel veel dingen. Ik lust bijna alles, maar als ik echt moet kiezen? Sushi! Verder houd ik ontzettend veel van lezen en heb ik een grote liefde voor schrijven.

Ondergewicht

Op mijn veertiende kampte ik zelf met ondergewicht, maar na heel wat zoeken, kwam ik tot het inzicht dat er weinig over dit onderwerp te vinden is. Zo corrigeerde Google mijn vraag ‘hoe kom ik aan’, naar ‘hoe val ik af’? Ik liet me gelukkig niet uit het veld slaan. Ik verdiepte me in voeding, ging aan de slag en kwam in twee maanden succesvol aan. Na mijn proces kwam ik met veel vrouwen in contact die met hetzelfde probleem liepen. 

Toen ik na mijn eigen reis in contact kwam met andere vrouwen besloot ik hen de hulp te bieden die ik in mijn eigen reis miste en die tot op heden nog steeds schaars is. Binnen no time had ik iets meer dan 100 vrouwen op WhatsApp. Mijn telefoon stond de hele dag op trillen. Ik moest snel schakelen en besloot een community op te richten. Dat was het moment dat Get fat with me geboren was! Het eerste wereldwijde platform dat zich richt op vrouwen met ondergewicht en inmiddels meer dan 10.000 vrouwen telt.

Het is een plek waar vrouwen adviezen, succesverhalen, maar ook nare ervaringen delen, want naast dat de hulp voor ondergewicht nog schaars is, is er ook in de maatschappij nog weinig empathische vermogen. Met mijn platform hoop ik het verschil te maken door niet alleen de hulp te bieden die mist, maar ook dit onderbelicht gezondheidsprobleem in de spotlights te zetten.

Wie ben jij?
En nu genoeg over mij. Wie ben jij? En waar kan ik je bij helpen? Loop je ergens tegenaan in je proces of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om gezond aan te komen voor jou? Neem contact met me op!
Follow by Email
Facebook
Instagram