Berber

Heey Girls!
 
Mijn naam is Berber en ben 22 jaar oud. Al mijn hele leven ben ik altijd de dunste geweest. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Steeds konden ze niks vinden. Telkens de vraag of ik echt geen anorexia heb. Heel erg frustrerend allemaal. Uiteindelijk heb ik mezelf er maar bij neergelegd. Dit is mijn bouw nou eenmaal. Niks aan te doen.
Daarna nog veel pogingen gedaan om weer wat aan te komen, maar het kostte me teveel moeite. Iedere keer viel ik weer in het oude patroon. Wat mij nu echt de doorslag gaf om aan te komen is dat ik een kaakoperatie moet en ik 6 weken vloeibaar moet eten. De kaakchirurg heeft gezegd dat ik 10% lichaamsgewicht ga verliezen. Ik moest dus aankomen van mezelf en van de kaakchirurg!
In januari ben ik begonnen met echt fanatiek veel te eten, iedere 2 uur!Ik begin de dag met een bord pap, zodra ik op het werk ben aangekomen. Daarna eet ik een mueslireep. Als tussendoortje eet ik 2 broodjes met boter en kaas en 1 broodje met boter en pindakaas en een mandarijn. Als lunch eet ik 2 broodjes met boter en pindakaas en 2 mandarijnen. Na mijn lunch eet ik weer 2 broodjes met boter en kaas en een banaan. Mijn avondeten is heel erg verschillend bij mij, ik ben namelijk geen keukenprinses. Vaak is het een simpele kant-en-klaar maaltijd of krieltjes met mozzarella en tomaat en een vleesje. Soms eet ik daarna nog 6 toastjes met brie en wat ik altijd voor het slapen gaan doe is een bak griekse yoghurt met slagroom, aardbeienjam, walnoten, zonnebloem-pompoenpitten, chiazaad en cacaonibs. Gedurende de dag drink ik chocomelk, karnemelk en water.
Soms sport ik wel erbij maar dat doe ik echt wanneer ik er zin in heb en dan vaak alleen mijn benen. Ik zoek dan op YouTube work-outs en die voer ik dan uit! Ik vind dat ik al genoeg loop op het werk en met mijn hond.
Ik ben nu in ongeveer 2 maanden 5 kilo aangekomen! Let’s go girlz! Het is mij gelukt, dus dan lukt het jullie ook! Ookal is het soms zwaar en moeilijk, zet door. Opgeven is geen optie. You can dream it, so you can do it!

Liefs,

Berber

Follow by Email
Facebook
Instagram