GWFM Academy

Je hoeft het aankomen niet alleen te doen!

 

 

Een eenzame reis …

Toen ik startte met mijn aankomproces kon ik het met niemand hebben over het aankomen, mijn vragen stellen en was het vinden van de juiste kennis net zoeken naar een speld in een hooiberg.

Ik voelde me eenzaam, ongehoord en het proces voelde zo overweldigend.

Vragen zoals: ‘Kan ik het wel? Waar moet ik beginnen?’ en ‘Hoe fijn zou het zijn als er een plek was met andere gelijkgestemden’, zweefden door mijn hoofd.

Inmiddels ben ik 10 kilo zwaarder, ben ik al ruim 9 jaar bezig met het helpen van andere vrouwen en heb ik de plek kunnen creeren die ik zelf miste!

En die plek is voor jou! Ik wil je tijd, moeite en frustratie besparen. Ja, echt waar! Laat me je gelijk wat meer vertellen!

De membership is ideaal als je … 

✅ Een gebrek aan kennis rondom het aankomen, waardoor je niet goed weet hoe je het proces het best kan aanpakken en of je het goed doet. Je hebt vaker hulp gezocht bij professionals, zoals de huisarts of diëtiste, maar zonder resultaat.

✅ Steun mist, bijvoorbeeld in de vorm van support, nuttige tools of begeleiding van een expert 

✅ Een gebrek hebt aan discipline. Je wil wel graag aankomen, maar vervalt snel in je oude patroon.

✅ Mentale klachten hebt die invloed hebben op het aankomen. Denk hierbij aan stress, burn-out, depressie etc. 

✅ Weinig vertrouwen hebt dat je kan aankomen. Hierdoor neem je ook niet de moeite, vanwege je negatieve mindset/gedachte. 

✅ Gebrek hebt aan een positief lichaams- en zelfbeeld wat je belemmert in het aankomen. Zo durf je bijvoorbeeld niet te sporten in de sportschool

✅ Heel obsessief bezig bent met het aankomen. Je vindt jezelf bijvoorbeeld niet mooi en hebt gedachten als: ‘Ik moet aankomen!’. Hierdoor ervaar je het aankomen als onprettig.

Herkende je jezelf in een van de voorbeelden?

Schaam je dan vooral niet, want ik heb dan juist goed nieuws voor je! Dit zijn voor mij allemaal redenen geweest om de GFWM Academy op te richten en jou te helpen!

Yes, girl!

GOLD MEMBER

SILVER MEMBER

BRONS MEMBER