Academy

Een eenzame reis …

Toen ik startte met mijn aankomproces kon ik het met niemand hebben over het aankomen, mijn vragen stellen en was het vinden van de juiste kennis net zoeken naar een speld in een hooiberg.

 

Vragen zoals: ‘Kan ik het wel? Waar moet ik beginnen?’ en ‘Waarom is er geen plek voor like-minded vrouwen die ook willen aankomen?’, zweefden door mijn hoofd. Maar antwoord op die vragen had ik helaas niet. Daar moest ik zelf achtergekomen. Of het creëren …

En dat deed ik! Inmiddels ben ik 9 jaar verder, 10 kilo zwaarder en heb ik duizenden vrouwen succesvol kunnen helpen in hun aankomproces. Ik wilde namelijk niet dat zij, maar ook jij het alleen doet. Dat hoeft niet …

Ik wil je tijd, moeite en frustratie besparen en je uit te nodigen om je aan te melden als member voor de GFWM Academy

Voor wie is de academy?

❌ Heb je een gebrek aan kennis rondom het aankomen? Hierdoor weet je niet zo goed hoe je het proces het best kan aanpakken en of je het goed doet. Je hebt vaker hulp gezocht bij professionals, zoals de huisarts of diëtiste, maar zonder resultaat.

❌ Mis je steun in het aankomproces? Bijvoorbeeld in de vorm van support, nuttige tools, een fijne en vertrouwde plek met like-minded vrouwen en begeleiding van een expert?

❌ Heb je een gebrek aan discipline? Je wil wel graag aankomen, maar vervalt snel in je oude patroon

❌Heeft het aankomen invloed op je mentale gezondheid? Of omgekeerd en voel jeje onbegrepen?

❌ Heb je weinig vertrouwen dat je kan aankomen? Hierdoor neem je ook niet de moeite, vanwege je overtuiging dat je het toch niet kan

❌ Heb je een gebrek aan een positief lichaams- en zelfbeeld? En belemmert dit je in het aankomen, omdat je hierdoor bijvoorbeeld niet durft te sporten in de sportschool?

❌ Ben je heel obsessief bezig bent met het aankomen? Je vindt jezelf bijvoorbeeld niet mooi en hebt gedachten als: ‘Ik moet aankomen!’. Hierdoor ervaar je het aankomen als onprettig en voel je veel druk

Herken je jezelf in een van de voorbeelden?

Schaam je dan vooral niet … Je hoeft het niet alleen te doen!

De GFWM Academy is opgericht om jou verder te helpen en samen met like-minded vrouwen aan de slag te gaan om fysiek & mentaal te groeien. Opdat we de beste versie van onszelf worden!

Are you in?

Word voor slechts €27 p/maand 
member van de GFWM Academy

En ontvang elke maand een guide met …

✅ Een trainschema
✅ Voedingsschema

✅ Heerlijke recepten
✅ Reflectievragen
✅ Challenges om je uit te dagen en accountable te houden
✅ Nuttige tips en kennis over mindset, zelfliefde, stress, discipline, persoonlijke ontwikkeling, voeding en sport

Maar ook …

✅ Toegang tot de exclusieve WhatsApp groep met like-minded vrouwen
✅ 24/7 support voor al je vragen, om je hart te luchten of #wins te delen
✅ Nuttige online events zoals groepscaching en workshops van experts

FAQ'S

Wanneer kan ik starten?

Nadat je hebt afgerekend ontvang je je guide van de maand in je mailbox en kan je je aanmelden voor de community. Op de 1e dag van de maand krijg je toegang. 

Hoe kom ik in de community?

Zodra je je aanmeldt, ontvang je je guide van de maand een link naar de community. Dien een lidmaatschapsverzoek in en je wordt zsm toegelaten.

Wat kan ik verwachten van de guide en de waarde die ik maandelijks krijg?

Je kan de guide zien als een fijn boekje vol met handige en fijne inspiratie voor jouw groei. De guide bevat wel leuke challenges waarbij het leuk is als je die uitvoert en samen delen met elkaar, maar er zit een fijne variatie in! Zo heb je ook dagen waarop je inspiratie, een lekker recept, nuttige kennis, tips of een leuke vragen krijgt. Een mega fijne en laagdrempelige guide om fysiek en mentaal aan jezelf te werken. Elke maand krijg je een nieuwe guide en nog leuke extra's ernaast, dus de waarde die je krijgt is iedere maand weer nuttig en vernieuwend.

Loopt dit abonnement automatisch door?

Afhankelijk van het pakket dat je neemt, sluit je een contract voor een x aantal maanden. Na die maanden  loopt het abonnment automatisch door, mits je stopzet. Als je besluit te stoppen, dan dien je dit voor de 20e van de maand te doen door een mail te sturen naar info@getfatwithme.nl met 'academy stoppen' als onderwerp om je abonnement stop te zetten.

 

Bij het afsluiten van een abonnement ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

zelfliefde cursus