macro

MACRO/S

Je zult de term macro’s vast wel een keer zijn tegengekomen. Dit is een term die continu gebruikt wordt en ingewikkelder klinkt dan dat het is. Macro’s staat voor niets minder dan de verhouding tussen eiwitten, vetten en koolhydraten. Deze drie bouwstoffen zijn niet weg te denken uit je voeding en vormen belangrijke bouwstenen om aan te komen in gewicht. In drie
artikelen licht ik deze termen nader toe en geef ik tips in welke verhouding je deze drie bouwstoffen moet innemen om succesvol aan te komen in gewicht.
 

Eiwitten 

Macro’s zijn de bron van energie voor jouw lichaam. Ontzettend belangrijk dus. De eerste bouwsteen die ik behandel zijn de eiwitten. Lees hier meer over eiwitten!

Koolhydraten

Macro’s zijn de bron van energie voor jouw lichaam. Ontzettend belangrijk dus. De tweede bouwsteen die ik behandel zijn de koolhydraten. Lees hier meer over koolhydraten!

Vetten

Macro’s zijn de bron van energie voor jouw lichaam. Ontzettend belangrijk dus. De derde en laatste bouwsteen die ik behandel zijn de vetten Lees hier meer over vetten!

BENIEUWD NAAR DE JUISTE MACROVERHOUDING?