Corner bakery

Je zult vast wel een kiekje langs hebben zien komen van de Corner bakery. Instagram staat vol met fotogenieke foto’s van deze spot. Ze staan voornamelijk bekend om hun gigantische milkshakes en borden vol kleurrijke heerlijkheden. Hier moest ik natuurlijk even langs om eens te proeven hoe heerlijk al dat heerlijks is. Meegenieten? Lees dan gauw verder!

Ik ging langs bij de pas geopende Corner bakery in de Jan Pieterheijstraat. Dit is alweer hun derde locatie in Amsterdam en lucky me, want deze is niet ver van mij vandaan. 

Bij binnenkomst werd ik toch wel vrolijk van het interieur. Het zag er erg gezellig, schattig en kleurrijk uit. Zelfs hun menukaart zag er cúte uit. Gelukkig kreeg ik ook watertanden van de inhoud. Corner bakery heeft een breed ontbijt en lunch aanbod. Ze hebben onder andere sandwiches, pancakes, salades, eieren en zoetigheid. 

Er was een quote die mij opviel op het menukaart en dat was: ‘We live by one rule .. calories don’t count when you are at Corner Bakery’. Duidelijk, als je wilt cheaten moet je hierheen, haha. Persoonlijk vond ik hun menukaart er vrij healthy uitzien, maar je kan het zo gek maken als je wilt. 

Onze keuze viel op een avocado smash toast, sandwich met tonijnsalade een koffietje en een huge milkshake. Onze eten werd mooi geserveerd. Ik kreeg nog een kommetje met frisse salade naast mijn toast en beide waren rijkelijk gevuld. Iets waar je mij natuurlijk erg blij mee maakt. 

Als je een avocadoliefhebber bent, dan zul je echt van de toast genieten. Ook het broodje met tonijn was om van weg te smelten. 

En onze drankjes? Mijn zusje dacht natuurlijk niet langer na en ging uiteraard voor de zoete milkshake. Haar ogen sprongen er bijna uit toen zij haar milkshake kreeg, gelukkig dat ze was. De milkshake had een witte chocomelk smaak en er zat een grote toef slagroom op. Niet heel handig, want de boel stortte bijna in, maar ze kon er gelukkig wel van smullen. Zij vond de milkshake wel lekker, maar ik vond het niet heel bijzonder … Ik houd het liever bij een simpele koffie verkeerd. 
Al bij al hebben wij heerlijk geluncht en genoten van het eten!

Prijs: De lunch heeft me ongeveer 24 euro gekost.

Plaats: Amsterdam | Jan Pieterheijestraat

Ben jij al eens naar de Corner Bakery geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *