Deel 2

Daar ben ik weer!

In mijn vorige blog gaf ik aan dat het mijn suikerdip een feit was. Ook deze week bleef dit continu aanhouden. Ik voelde mijn hoofd continu bonken en ook mijn handen begonnen steeds vaker lichtelijk te trillen. Dat laatste was nieuw voor mij, maar gelukkig kon ik door middel van Google snel achterhalen dat dit kwam door suikervermindering. Aan het eind van de week voelde ik mij voor het eerst echt heel goed. Ik werd super energiek wakker en ook laat in de avond was mijn batterij nog niet op. De enige die dat ietwat vervelend vonden was mijn familie, heel logisch want het leek alsof ik was veranderd in een stuiterbal. 

Mijn familie is overigens niet zo blij met mijn suikerdieet. Ze verklaren mij continu voor gek als ik weer preek over de suikerhoeveelheid in een product: ‘OMG, er zit gewoon 10 gram suiker in. Dit is gewoon water met suiker. Stop ermee.’ – ‘Ja ja ja, ik ga toch dood. Ga jij maar met je zogenaamd suikerdieet,’ Toch is er de afgelopen week iets hilarisch gebeurt. Mijn moeder kwam zoals gewoonlijk in de avonduren aanlopen met mierenzoete Marokkaanse thee. Ze schonk haar thee in en trok plotseling een vies gezicht. Ik wist gelijk wat er aan de hand was en barstte in lachen uit. Mijn moeder was per ongeluk de suiker vergeten in de thee. Hilarisch, was het mij dan toch gelukt om wat invloed te hebben?

Nu ik ben verminderd met suiker merk ik dat ik vaker honger heb, maar dat ik soms niet zo goed weet wat ik dan kan eten. Het wordt ons door producenten erg lastig gemaakt om volledig suikervrij te eten, omdat overal wel stiekem wat suiker in zit zonder dat je dit doorhebt. De afgelopen week heb ik mij verdiept in suikervrije producten en wat producten ingeslagen. Hieronder deel ik wat producten die volledig suikervrij zijn én lekker. Want dat is ook belangrijk natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *