Eetlust stimuleren met bijenpollen

Bijenpollen eetlust | Get fat with me
3 min reading time

Eetlust stimuleren met bijenpollen: kan dat? Bijenpollen zijn stuifmeelkorrels van bloemen en bomen die door bijen verzameld worden. Ze staan bekend als één van de meest voedzame superfoods, vanwege de uitmuntend hoge voedingswaarden. Ze zijn rijk aan onder andere vitamines, mineralen, lipiden, aminozuren en antioxidanten. Hierdoor kunnen bijenpollen een mooie bijdrage leveren aan het stimuleren van de eetlust. Maar hoe zit het precies?

Welk invloed hebben bijenpollen op het aankomen?

Een van de bijzondere stoffen die bijenpollen bevatten is phenylalanine. Dit stofje maakt het mogelijk om je hongergevoel op een natuurlijke manier te stimuleren, zodat het gemakkelijker wordt om meer voeding te nuttigen en aan te komen in gewicht.

Wist je dat bijenpollen ook geschikt zijn voor mensen die willen afvallen? Het bijzondere stofje phenylalanine werkt namelijk twee kanten op. Bij mensen met overgewicht werkt het eetlust remmend waardoor snel een vol gevoel ontstaat. Bij mensen die te licht zijn werkt het eetlust opwekkend. Het werkt dus bij iedere lichaam op de manier waarop het gunstig is. Bijzonder hé!

Ook jouw eetlust stimuleren met bijenpollen? Koop nu!

Wat doen bijenpollen met je lichaam?

Dit bijzondere superfood biedt eindeloos veel voordelen voor jouw lichaam en gezondheid. Bijenpollen stimuleren de eetlust op een natuurlijke manier, waardoor je meer honger zal krijgen en zal aankomen. Ze geven meer energie en bevorderen de sportprestaties met 25%. Werken als natuurlijke allergie bestrijder van onder andere hooikoorts. Ze dragen bij aan de groei van kinderen, verhelpen darmproblemen, stimuleren de groei van haar, huid en nagels en werken als onderdrukker van acne en andere huidproblemen. Verder stimuleren bijenpollen ook de bloedtoevoer naar de zenuwen. Hierdoor raak je sneller je stress kwijt.

Hoe neem je bijenpollen in?

Je kan de bijenpollen op verschillende manieren nuttigen. Neem in de ochtend een theelepel bijenpollen en drink er water bij of laat het geheel wegsmelten in water en drink het op. Je kan de bijenpollen ook mengen in andere producten, zoals je yoghurt, een shake of smoothie. De bijenpollen zullen op deze manier geheel wegsmelten en je zal er niets van proeven.

Hoe smaken bijenpollen?

Bijenpollen hebben een licht zoete smaak. Bij het mixen van de bijenpollen in ander voedsel zullen de bijenpollen wegsmelten en zal je de smaak niet proeven noch ruiken. Bijenpollen zijn hierdoor ideaal, omdat je ze overal in kan verwerken.

Voor wie zijn bijenpollen niet geschikt?

Bijenpollen zijn niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Daarbuiten zijn bijenpollen geschikt voor jong en oud en dragen ze vanwege de uitmuntende voedingswaarde bij aan onder andere de groei, energie, spijsvertering en meer.

Wat zijn de voedingswaarden van bijenpollen?

Bijenpollen bevatten bestaan uit circa 30% eiwitten, 30% koolhydraten, 20% vetten en 20% mineralen. Per 100 gram bijenpollen krijg je 380 calorieën, 62 gram koolhydraten, 19 gram eiwitten en 6 gram vetten binnen.

Bijenpollen aanschaffen? Klik hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *