Tips

Hoe kan ik gezond aankomen? | Get fat with me

Hoe kan ik gezond aankomen?

Ondergewicht betekent dat je minder weegt dan goed is voor je gezondheid. Bij veel mensen gaat het hebben van ondergewicht dan ook gepaard met klachten als haaruitval, vermoeidheid, gewrichtspijn en meer. In deze blog deel ik handige tips hoe je gezond kan aankomen.

Stimuleren bijenpollen de eetlust?

Stimuleren bijenpollen de eetlust?

Bijenpollen zijn rijk aan onder andere vitamines, mineralen, lipiden, aminozuren en antioxidanten. Hierdoor kunnen bijenpollen een mooie bijdrage leveren aan het stimuleren van de eetlust. Maar hoe zit het precies?

Daysy review | Hormoonvrije anticonceptie

Daysy review | Hormoonvrije anticonceptie

Wil jij stoppen met het gebruiken van anticonceptie bomvol hormonen? Ik heb de Daysy, een hormoonvrije anticonceptie, uitgeprobeerd en vertel je hier alles over. Lees dan snel verder!

Aankomen in gewicht. Zijn eiwitpoeders: nodig of overbodig?

Aankomen in gewicht. Zijn eiwitpoeders: nodig of overbodig?

Wil jij je fit voelen, meer spiermassa creëren of probeer je aan te komen in gewicht? Dan ben je hier aan het goede adres. Klik hier om verder te lezen!

Aankomen in gewicht met fenegriek

Op zoek naar een gezond wondermiddel dat jou kan helpen met aankomen? Probeer Fenegriek! Het is veelzijdig en gezond. Benieuwd naar de andere gezondheidsvoordelen van Fenegriek en wat voor een effect het bij mij had? Lees dan snel verder!

Weinig eetlust? 9 tips om de eetlust te stimuleren

Nooit honger? Snel vol of na een paar happen last van een misselijk en vol gevoel? Als dit herkenbaar voor je is, is het wellicht een idee om je eetlust te vergroten. Lees hier verder hoe je dat het beste kunt doen!

De voordelen van chiazaad

Chiazaad. Steeds meer en meer mensen zweren erbij. Foodbloggers noemen het het zwarte goud. En gelijk hebben ze! Word je al wat nieuwgierig? Klik dan gauw verder en ontdek waarom dit speciale zaadje, een plekje verdiend in jouw keukenkast.

Wat moet je eten om aan te komen?
 

Ja, bewerkte voeding is vaak ongezond. Maar waarom eigenlijk? Bijvoorbeeld een zak chips. Wat zit daar eigenlijk allemaal in? Aardappelen, zout en …? Lees snel verder om erachter te komen wat je nou eigenlijk allemaal in je mond stopt.

Aankomen in gewicht: is tahin het wondermiddel?

Pindakaas is een onmisbaar gereedschap in de strijd om aan te komen. Maar wist je dat tahin eigenlijk nog veel beter is om te gebruiken als je een paar extra kilo’s wil? Lees snel verder om erachter te komen waarom tahin jouw nieuwe beste vriend is.

8 gouden tips om aan te komen in gewicht

Mijn aankomjourney kende ook zijn pieken en dalen. Gelukkig had ik wat tips achter de hand die me door de journey heen hielpen. Benieuwd wat die tips zijn? Klik dan snel verder!

Hoe houd je gezond eten vol?

50 kilo, 53 kilo, 56 kilo, 52 kilo, 50 kilo, 51 kilo, 53 kilo… Veel vrouwen jojo’en wanneer ze proberen aan te komen. Maar hoe komt dat eigenlijk? En belangrijker nog, wat kun je ertegen doen? Klik hier om daarachter te komen!

Aankomen in gewicht als veganist

Bang om gewicht te verliezen doordat je veganistisch eet? Fear no longer! Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij goed op gewicht blijft als vegan!

Goedkoop boodschappen doen

Gezond en genoeg eten gaan hand in hand met veel geld uitgeven. Maar is dat wel noodzakelijk? Klik snel verder om erachter te komen hoe ook jij goedkoop aan je boodschappen komt!

Voeding tracken: hoe werkt My fitness pal?

Het kan soms best lastig zijn om continu in de gaten te houden wat je op een dag eet. Gelukkig zijn er superhandige tools op de markt om jou daarbij te helpen. Nieuwsgierig? Klik dan gauw verder!

Mijn favoriete booty exercise om aan te komen

Al sinds Destiny’s Childs Bootylicious uitkwam, is het hebben van een voluptueus onderlichaam een trend. Maar anno 2021 is de wereld (misschien wel té) obsessed met booty. Ieders lichaam is prachtig en een Kylie Jenner bil is absoluut niet de beauty standard (wat anderen ook zeggen), maar mocht jij wel degelijk geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van jouw assets… Klik dan snel om verder te lezen.

Aankomen in gewicht: Wat kan je het best voor en na het trainen eten?

Lekker zweten in de sportschool heeft veel voordelen. Maar wist je dat als je gaat sporten zonder brandstof, er juist veel nadelen aan sporten kunnen hangen. Zorg er dus voor dat jij altijd safe bent als je gaat trainen! Lees hier hoe je dat het beste kunt doen.